Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΥΛΙΔΗΣ : ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ...


Την ερχόμενη εβδομάδα η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με την Ούιπεστ, γεγονός που όπως δήλωσε ο προπονητής του Θρύλου, Χάρης Παυλίδης, θα βοηθήσει τις ερυθρόλευκες να αποκτήσουν ρυθμό.

Παράλληλα, οι δυνατές προπονήσεις και τα φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός με την ουγγρική ομάδα θα βοηθήσουν την Γιάσμιν Σμιτ, που ενσωματώθηκε πρόσφατα στην ερυθρόλευκη προετοιμασία, να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, όπως τόνισε ο προπονητής των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά ο Χάρης Παυλίδης είπε:

«Θα κάνουμε μια καλή προετοιμασία για να δούμε που βρισκόμαστε και να αποκτήσουμε αγωνιστικό ρυθμό αφού μέχρι στιγμής δεν είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε κάποια παιχνίδια. Επίσης θα μπορέσει και η Γιάσμιν (Σμιτ) που ήρθε τώρα να αγωνιστεί με την υπόλοιπη ομάδα για να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού μας».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :