Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΜΠΑΡΜΠΕΡΑ ΑΝΤΙ ΙΑΝΟΝΕ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ


Η Ducati αποφάσισε την τελευταία στιγμή να αντικαταστήσει τον Αντρέα Ιανόνε με τον Έκτορ Μπαρμπέρα για το Γκραν Πρι της Ιαπωνίας. Ο Μάικ Τζόουνς στη θέση του στην Avintia.

Αν και αναμενόταν να πορευτεί μόνο με τον Αντρέα Ντοβιζιόζο, η Ducati αποφάσισε την τελευταία στιγμή να βρει αντικαταστάτη του Αντρέα Ιανόνε. Αρχικά, υπήρξε η κρούση στον Κέισι Στόνερ, όμως δεν ήταν θετικός και η λύση ήρθε εκ των έσω. Αυτή τη φορά προτιμήθηκε ο Έκτορ Μπαρμπέρα από την Avintia, η οποία χρησιμοποιεί μοτοσικλέτες της Scuderia.

Έτσι, ο Ισπανός θα πάρει μία πρώτη... γεύση από τη μοτοσικλέτα που θα χρησιμοποιήσει η Avintia την επόμενη σεζόν, καθώς αυτή θα είναι η GP Desmosedici 2016. Όσο για το ποιος θα πάρει τη θέση του Μπαρμπέρα στην ομάδα της Μαδρίτης, αυτός θα είναι ο Αυστραλός πρωταθλητής των Superbikes στη χώρα του, Μάικ Τζόουνς, ο οποίος φέτος έκανε το ντεμπούτο του και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes τερματίζοντας, μάλιστα, στους βαθμούς στο Φίλιπ Άιλαντ.


ΠΗΓΗ : gazzetta.gr

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :