Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ... ΕΚΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Ο ΒΑΪΣ!


Σοβαρούς... μπελάδες με τον Νόμο για τον Βλάντιμιρ Βάις, ο οποίος τέθηκε εκτός Εθνικής Σλοβακίας λόγω... αλκοτέστ.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού συνελήφθη από την αστυνομία της Μπρατισλάβα για αντίσταση κατά της Αρχής, αφού αρνήθηκε να περάσει από αλκοτέστ και τεστ αίματος, όταν τον σταμάτησε η τροχαία.

Έτσι πλήρωσε τις συνέπειες και τέθηκε... εκτός Εθνικής. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας, Γιαν Κόζακ, τόνισε σχετικά: "Αναφορικά με τον Βλάντιμιρ Βάις, προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον παίκτη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήρθαμε σε επαφή με τον δικηγόρο του και μας είπε ότι ο παίκτης θα είναι μαζί μας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Προσωπικά θα του μιλήσω. Ανεξαρτήτως εάν είναι ένοχος ή αθώος, αποφάσισα ότι δεν θα αγωνιστεί στα επόμενα δύο παιχνίδια, επειδή πρέπει να εργαστούμε με ηρεμία. Θα δούμε τι θα γίνει με τις έρευνες και τότε θα βγάλουμε συμπεράσματα. Είναι πολύτιμος ποδοσφαιριστής για εμάς, ένας παίκτης - κλειδί, αλλά η Σλοβακία έχει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες και πρέπει να δοθούν και σε άλλους ευκαιρίες".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :