Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΓΙΑ... ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!


Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης ρωτήθηκε για την απόσυρση του Δημήτρη Διαμαντίδη, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον εμβληματικό αρχηγό του Παναθηναϊκού Superfoods.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού με δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ανέφερε αρχικά για την παρουσία του στο 1ο “Glyfada 3on3 International Tournament”: “Χαρά μας να βρισκόμαστε σε τέτοιες εκδηλώσεις! Είναι τόσα παιδάκια εδώ, οικογένειες. Πρέπει να δουν πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός”, ενώ για το γεγονός ότι θα επισκεφτεί μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη στα Βριλήσσια, είπε:

“Είμαστε πάνω δίπλα στα παιδιά! Αποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά το κάλεσμα. Θα τους μιλήσουμε και θέλουμε να τους δώσουμε χαρά!”

Τέλος, όσον αφορά στο αν νοιώθει… μπασκετική μοναξιά τώρα που αποσύρθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης: “Αυτό θα γίνει για όλους! Πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι και ευλογημένοι που έχουν περάσει τόσο μεγάλοι αθλητές από αυτή την χώρα”.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :