Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΟΙ... ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ!


Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τις οικονομικές παραχωρήσεις που έκανε ώστε να κοουτσάρει την Μπαρτσελόνα και για τον προκάτοχό του, Τσάβι Πασκουάλ.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κάθεται στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και μόλις ο δεύτερος συμπατριώτης μας που θα κοουτσάρει στην Ισπανία μετά τον Φώτη Κατσικάρη.

Ο κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης το 2013 με τους ερυθρόλευκους και ο πρώτος Έλληνας που κατέκτησε την Euroleague παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «La Vanguardia» όπου αναφέρθηκε στην μετακίνησή του στους Καταλανούς, τον ρόλο του Χουάν Κάρλος Ναβάρο στον οργανισμό της Μπαρτσελόνα, τον Βίκτορ Κλαβέρ και τον προκάτοχό του, Τσάβι Πασκουάλ.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Έχασα αρκετά χρήματα για να βρίσκομαι στην Μπαρτσελόνα ωστόσο γνωρίζω ακριβώς τι εκπροσωπεί αυτός ο οργανισμός! Με ενθουσιάζει η φιλοσοφία του κλαμπ και το γεγονός ότι είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα για την Καταλονία» εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση ο άλλοτε κόουτς του Ολυμπιακού.

Εν συνεχεία μίλησε για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο: «Είναι ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα, ένας εξαιρετικός σκόρερ και, κυρίως, μια σπουδαία προσωπικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι μαζί του». Σε ό,τι αφορά τον Βίκτορ Κλαβέρ, επισήμανε πως «πρόκειται για έναν από τους πιο ευέλικτους παίκτες στην Ευρώπη κι ένα από τα βασικά κομμάτια στο παζλ της εφετινής Μπαρτσελόνα. Δουλέψαμε μαζί στη Ρωσία και ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες μου».

Κλείνοντας, ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε στον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος αποχώρησε φέτος από την Μπαρτσελόνα έπειτα από επτά χρόνια. «Δεν είχα την ευκαρία να του μιλήσω όμως όπως εξήγησα κατά την παρουσίασή μου, τον θεωρώ υπεύθυνο για το γεγονός ότι αυτή η ομάδα βρίσκεται στο πιο υψηλό επίπεδο. Παρουσίασε σημαντικές καινοτομίες στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :