Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ... ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ Ο ΦΙΓΚΕΪΡΑΣ!


Χαρούμενος για το πρώτο γκολ του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και την αποψινή νίκη επί της Αστάνα παρουσιάστηκε ο Ντιόγκο Φιγκέιρας.

«Πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς, που θα μας βοηθήσουν να προκριθούμε στην επόμενη φάση, ωστόσο δεν έχουμε εξασφαλίσει τίποτα ακόμα και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα και ελπίζω να είναι το πρώτο από τα πολλά στη συνέχεια με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Προσωπικά, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και αυτοί οι τρεις βαθμοί μας δίνουν αυτοπεποίθηση στη μάχη για την πρόκριση. Σίγουρα βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση τη δεδομένη στιγμή, ωστόσο για όλους στην ομάδα οι αγώνες με την ΑΕΚ, τον Πανιώνιο και την Αστάνα ανήκουν στο παρελθόν και σκεφτόμαστε πλέον την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ», ανέφερε ο Πορτογάλος αμυντικός στην κάμερα του OTE TV.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :