Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΓΚΡΙΝ : Ο ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ... ΝΒΑ!


Ο Έρικ Γκριν έγραψε στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ, πως οι γρήγοροι ρυθμοί και τα συνεχόμενα παιχνίδια των ερυθρόλευκων θυμίζουν... ΝΒΑ, τονίζοντας ότι χρειάζεται προσοχή.

Αναλυτικά το post του Γκρίν:

«Σαν το… ΝΒΑ 

Φίλες και φίλοι μου ελπίζω να είστε καλά. Η σεζόν έχει αρχίσει για τα καλά και πραγματικά χαίρομαι απίστευτα γι’ αυτό. Η προετοιμασία για μια δύσκολη χρονιά είναι επίπονη, αλλά δεν σας κρύβω πως από ένα σημείο και μετά, όλοι μας θέλουμε να τελειώσει για να αρχίσουν οι αγώνες. 

Και τώρα είμαστε στο σημείο που θέλουμε. Παίζουμε σχεδόν κάθε μέρα και αυτό μου αρέσει πολύ. Μου θυμίζει το ΝΒΑ που παίζαμε ακόμη και καθημερινά. Τη Δευτέρα είχαμε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, χθες ακόμη ένα φοβερά δύσκολο παιχνίδι με την Εφές και τώρα παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή της Δόξας Λευκάδας. Μετά θα παίξουμε με την Αρμάνι στην έδρα μας την Τρίτη και την Πέμπτη στη Βιτόρια κόντρα στη Μπασκόνια. 

Εντάξει, είναι πολλά τα ταξίδια, μεγάλη η κούραση, αλλά ειλικρινά δεν με νοιάζει. Θέλω να παίζουμε συνέχεια και φυσικά να νικάμε. Αυτός είναι ο στόχος μας και για αύριο. Η νίκη. Και θα χρειαστεί να είμαστε φοβερά προσεκτικοί, γιατί τα συνεχόμενα ματς και τα πολλά ταξίδια κρύβουν κινδύνους και παγίδες τις οποίες θέλουμε να αποφύγουμε. 

Όσο για την αυριανή μας αντίπαλο, έχουμε δει τα δύο ματς που έχει δώσει έως τώρα στο πρωτάθλημα και πρόκειται για μια αξιόμαχη ομάδα. Αν τους αφήσουμε να τρέξουν, θα το κάνουν και θα μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Οπότε με προσοχή από την αρχή και συγκέντρωση, ώστε να φτάσουμε στη νίκη. 

Φιλικά, 
Έρικ».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :