Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΜΟΣΧΑΚΗ


Συνέχεια στις διακρίσεις για την αθλήτρια Sup του Ολυμπιακού!

Άλλο ένα χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η πρωταθλήτρια μας στο sup Φραγκίσκη Μοσχάκη που αγωνίστηκε στην απόσταση των 8km στους διασυλλογικούς αγώνες που διεξήχθησαν στη Λούτσα. Στη δήλωσή της μετά το πέρας των αγώνων η αθλήτρια Sup του Ολυμπιακού τόνισε ότι: «Ο καιρός ήταν ιδανικός για τους αγώνες. Είχα προετοιμαστεί κατάλληλα και θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Ζώτο για την παραχώρηση του σκάφους ώστε να συμμετέχω στην κατηγορία. Ευχαριστώ τον Τάσο Βουγίδη για την προετοιμασία που κάνουμε και όλη την οργάνωση».

Από την πλευρά του ο Έφορος των Ναυταθλητικών, Τάσος Βουγίδης δήλωσε:
«Η Φραγκίσκη έχει δείξει ποιος είναι το αφεντικό στο sup, κέρδισε με ευκολία άλλο ένα χρυσό θα συνεχίσουμε την προετοιμασία μας για τους επόμενους αγώνες οι οποίοι θα γίνουν στην Κόρινθο. Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τον κύριο Ζωτο και την fanatic για τη παραχώρηση του σκάφους».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :