Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ... ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΖΕΪΜΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ!

Τρελά... πανηγύρια είχαμε στους "πράσινους" όταν ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάικ Τζέιμς από τη Λαμποράλ Κούτσα (ούτε τον... Τζόρνταν στο φόρτε του να έφερναν).

Τελικά, ο άτυχος παίκτης θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα εξαιτίας ενός τραυματισμού που δεν προήλθε από την... σκληρή προπόνηση, αλλά από το ξέσπασμά του πάνω σε τζαμαρία εξαιτίας τσακωμού του με τον Αργύρη Πεδουλάκη! 

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου (8/10) ο Τζέιμς έκανε αρκετά λάθη και ο Αργύρης Πεδουλάκης θεώρησε ότι ο παίκτης δεν ακολουθεί τις οδηγίες του. 

Σύμφωνα λοιπόν με διάφορα δημοσιεύματα (τα άλλα... μισά προστατεύουν το οικογενειακό κλίμα του Παναθηναϊκού) μετά από αυτή τη... διαφωνία ανάμεσα στους δύο, ο Έλληνας προπονητής τον έστειλε στ'αποδυτήρια. 

Μόνο που ο Τζέιμς στο δρόμο για τ'αποδυτήρια  χτύπησε με δύναμη το χέρι του σε μια τζαμαρία πίσω από τη φυσούνα και έσπασε το τζάμι, ενώ αυτο-τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί χέρι!

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ΥΓΕΙΑ για την επέμβαση, έκανε δύο tweets, μέσω των οποίων ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο που τον... απογοήτευσε αλλά αμέσως μετά τα πήρε πίσω και τα διέγραψε! 

Κατά τ'άλλα... οικογενειακό το κλίμα και μυστικοπάθεια από τα παπαγαλάκια που σε άλλες περιπτώσεις κάνουν την τρίχα, τριχιά... ΑΞΙΟΙ, ΑΞΙΟΙ! Aκόμη και αυτοί που το αναφέρουν έβγαλαν το συμπέρασμα ότι ο παίκτης τα είχε με τον... εαυτό του! 

Όχι βρε σεις, με τον... Περάσοβιτς από πέρσι είχε πρόβλημα και ξέσπασε στη τζαμαρία του ΟΑΚΑ! 


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :