Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ... ΤΑΡΑΞΙΑ ΟΠΑΔΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ!


Προς το τέλος της αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης υπήρξε ένταση με συνέπεια οπαδοί των γηπεδούχων να πετάξουν μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ εντόπισε έναν εκ των ταραξιών και του επιβλήθηκε τιμωρία με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο... για πάντα! 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ γνωστοποιεί ότι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, που διεξήχθη, στο στάδιο της Ν. Σμύρνης, την 15-10-2016, εντοπίστηκε στη Θύρα 2, θεατής, ο οποίος προέβη σε έκνομες ενέργειες, πετώντας καταρχάς μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο. Πρόκειται για τον «Χ.Κ.» κάτοικο κατά δήλωσή του Εξαρχείων. 

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι υπεύθυνοι ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, όπου μετά από υπόδειξη αυτοπτών μαρτύρων, οδήγησαν τον συγκεκριμένο θεατή εκτός του σταδίου της Νέας Σμύρνης. Παράλληλα, κρατήθηκαν τα στοιχεία του και αντίγραφο της ταυτότητάς του, προκειμένου να διαβιβαστούν στην Αστυνομία. 

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ καταδικάζει την ανωτέρω αποτρόπαια συμπεριφορά και δηλώνει ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων αρχών και δικαστηρίων, κατά του συγκεκριμένου ατόμου αλλά και παντός άλλου συνυπαίτιου, με σκοπό την προάσπιση των νομίμων δικαιωμάτων της και την αποκατάσταση οποιασδήποτε θετικής και αποθετικής ζημίας που θα υποστεί η τελευταία.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :