Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ, ΑΛΛΑ...


Ο Πανιώνιος, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, επιθυμεί να κρατήσει τον Γιαννιώτη και την επόμενη σεζόν, αλλά πλέον είναι πολύ πιθανό να... επιστρέψει το καλοκαίρι στο Λιμάνι.

Βασικός και μάλιστα πολύ καλός είναι φέτος ο Γιαννιώτης στον Πανιώνιο. Ο 24χρονος γκολκίπερ αγωνίζεται στην Πλατεία με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό από πέρσι, ενώ καθιερώθηκε στην τρέχουσα σεζόν.

Σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα οι «κυανέρυθροι» έχουν ήδη κινηθεί για να κρατήσουν τον νεαρό τερματοφύλακα και τα επόμενα χρόνια στην ομάδα, θέλοντας να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή και παραχωρώντας στους ερυθρόλευκους ποσοστό μεταπώλησης.

Ομως οι εμφανίσεις του φαίνεται πως... ανέβασαν τις «μετοχές» του στο Λιμάνι και πλέον είναι πολύ πιθανό ο Γιαννιώτης να επιστρέψει του χρόνου στον Ολυμπιακό, ώστε να πλαισιώσει την τριάδα των γκολκίπερ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :