Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Η... ΡΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΜΠΕΝΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΤΖΕΝΤΗ ΤΟΥ!


Σαφή οδηγία για συνεχή... επίθεση έδωσε ο Πάουλο Μπέντο στους παίκτες του Ολυμπιακού στο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αρκέστηκε στο γκολ του πρώτου ημιχρόνου στο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Βλέποντας πως η ομάδα του κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο, ο Μπέντο έδωσε στην ανάπαυλα ρητή... εντολή στους παίκτες του να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και με την ίδια πίεση αποφεύγοντας οδηγίες για τη διαφύλαξη του σκορ.

«Συνεχίστε την πίεση. Θέλω να βάλουμε κι άλλα γκολ. Όσο πιο πολλά μπορούμε», ήταν κάποιες από τις χαρακτηριστικές εντολές του Μπέντο στο ημίχρονο και οι παίκτες του τον… άκουσαν ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον αγώνα παρακολούθησε από σουίτα του «Γ. Καραϊσκάκης» και ο ατζέντης του Μπέντο, Κάρλος Γκονσάλβες, ο οποίος, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", πανηγύρισε έντονα τα γκολ του Ολυμπιακού.

Είναι σαφές πως μετά το 3-0 επί της ΑΕΚ και χάρη στις πολύ καλές επιλογές του ο Μπέντο κέρδισε πολλούς πόντους στη συνείδηση της ερυθρόλευκης διοίκησης και του κόσμου, όπως επίσης και χρόνο για να περάσει στην ομάδα τα στοιχεία που θέλει ο ίδιος.

Πάντως για το προσεχές διάστημα ο Μπέντο θα πρέπει να πορευτεί χωρίς τους διεθνείς Φορτούνη, Μιλιβόγεβιτς, Ντα Κόστα, Ιντέγε, Ελιουνούσι, Πασιένσια και Μανιάτη (που έτσι και αλλιώς είναι εκτός πλάνων). Παρά τις απουσίες, πάντως, ο Μπέντο αναμένεται να ζητήσει τη διεξαγωγή φιλικού στη διάρκεια της διακοπής.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :