Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

«ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑ ΠΑΝΤΟΥ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ... ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ!»


Ο Θανάσης Ανδρούτσος, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και μιλώντας στην κάμερα της Nova, δήλωσε ότι θα αγωνιζόταν ακόμα και ως... τερματοφύλακας για να βοηθήσει την ομάδα.


Αναλυτικά όσα είπε ο 19χρονος μεσοεπιθετικός του Θρύλου:


Συγχαρητήρια για το νέο συμβόλαιο και την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα 5 χρόνια. Τι σημαίνει για εσένα και τους υπόλοιπους νεαρούς συμπαίκτες σου η εμπιστοσύνη που δείχνει η διοίκηση προς το πρόσωπό σας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό το νέο συμβόλαιο. Βέβαια, αυτό μας δίνει ένα κίνητρο να συνεχίσουμε να δουλεύουμε περισσότερο. Οσο μπορούμε καθημερινά να βελτιωνόμαστε. Ευχαριστούμε και τη διοίκηση του Ολυμπιακού που μας στηρίζει έμπρακτα».

Πόσο δύσκολο είναι να βρείτε χρόνο και χώρο στην πρώτη ομάδα, τη στιγμή μάλιστα που ο Πάουλο Μπέντο έχει στη διάθεσή του 30-31 ποδοσφαιριστές;

«Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο το να βρεις και εσύ μια θέση γενικά, αν όχι στην εντεκάδα, στην 18άδα. Είναι αρκετά δύσκολο να είσαι σε μια αποστολή. Δεν πρέπει να σταματήσεις να δουλεύεις καθημερινά στην προπόνηση. Χρειάζεται πολύ υπομονή και επιμονή στο να σε χρησιμοποιήσει ο προπονητής και όταν σε χρησιμοποιήσει πρέπει να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος και αυτό θα το κερδίσεις με τη δουλειά στην προπόνηση».

Είναι έτοιμη η ομάδα να ανταποκριθεί στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά της;

«Θα είναι έτοιμη. Θα είναι πολύ δύσκολος μήνας με πολλά παιχνίδια. Σε Europa League, Κύπελλο, πρωτάθλημα, αλλά αυτό αρέσει στους ποδοσφαιριστές. Είναι αναγκασμένοι να είναι έτοιμοι και πιστεύω πως όλοι οι παίκτες θα είναι έτοιμοι για το καλύτερο δυνατό».

Ο επόμενος αντίπαλός σας έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, ποια είναι η άποψή σου για τον Πανιώνιο;

«Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, κυρίως από τη μέση και μπροστά. Ο Ολυμπιακός μια μεγάλη ομάδα και είμαστε έτοιμοι για ένα τέτοιο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Όμως, είμαστε έτοιμοι».

Ποιο είναι το όνειρο που θα ήθελες να ζήσεις με τον Ολυμπιακό;

«Το πρώτο όνειρο το έζησα με τη συμμετοχή μου και το ντεμπούτο μου σε αγώνα του Europa League. Το δεύτερο όνειρό μου είναι να καθιερωθώ και να παίζω με τον Ολυμπιακό και να μου δοθεί η ευκαιρία να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω παραπάνω πράγματα».

Σε ποια θέση αισθάνεσαι ότι αποδίδεις καλύτερα;

«Στον Ολυμπιακό θα έπαιζα παντού! Ακόμα και τερματοφύλακας να παίξω θα είμαι χαρούμενος. Η θέση όμως που μου αρέσει να παίζω είναι πίσω από τον επιθετικό».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :