Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Την απόφαση να στείλει εξώδικο στην ΕΟΚ πήρε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή το αδικαιολόγητο... «κόψιμο» διαιτητών, από την κλήρωση της ΚΕΔ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τη δυσαρέσκειά της στην ΕΟΚ εξέφρασε και επίσημα η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, καθώς έστειλε εξώδικο στην ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης! Αφορμή για αυτή την ενέργεια στάθηκε η κλήρωση των διαιτητών για το ματς με τους "πράσινους", όπου εξαιρέθηκαν αναίτια από την ΚΕΔ οι Γκόντας, Παπαπέτρου και Φούφης.

Οι ερυθρόλευκοι ζητούσαν επανειλημμένα εξηγήσεις από την ΕΟΚ για αυτή την κίνηση της ΚΕΔ, ωστόσο απάντηση... δεν πήραν και έτσι αποφάσισαν να ρωτήσουν και… εγγράφως.

Οι τρεις διαιτητές είχαν σφυρίξει αγώνες της Ευρωλίγκας και του Eurocup, με την ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης να τους... τιμωρεί γι’ αυτό το γεγονός σιωπηρά, αποκλείοντάς τους από την αγωνιστική της Basket League. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ερωτηματικά, είναι πως κάτι τέτοιο... δεν προκύπτει από κάποιον κανονισμό.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :