Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΙΑΝΓΚ! ΤΙ ΠΟΣΤΑΡΕ Ο ΙΔΙΟΣ... (ΡΗΟΤΟ)


Ο Πάτρικ Γιανγκ δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση κόντρα στην Αναντολού Εφές με τον ίδιο τον τον παίκτη να ζητάει από το προπονητικό επιτελείο να μην του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Πριν περίπου ένα χρόνο άλλωστε ο Αμερικάνος σέντερ είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό γόνατο απέναντι στον ίδιο αντίπαλο κάτι που είναι πολύ πιθανό να... επηρέασε την ψυχολογία του.

Στη συνέντευξη τύπου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος απάντησε σε σχετική ερώτηση σχολιάζοντας πως: “Δεν αισθανόταν καλά πριν το ματς. Μας είπε να μην ρισκάρουμε επειδή δεν ένοιωθε καλά”.

Λίγη ώρα αργότερα ο ίδιος ο Γιανγκ ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: “Χρειάζεται ταπεινότητα και υπομονή. Και να θυμάμαι πως ο Θεός έχει τον πλήρη έλεγχο, αυτό που δίδαξε ο τραυματισμός στο γόνατο. Τίποτα δεν είναι εγγυημένο στη ζωή. Δεν μπορούμε να θεωρήσουμε την υγεία δεδομένη. Πολλά πράγματα ξεφεύγουν από τον χειρισμό μας”.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :