Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΡΕΤΣΟ ΑΠΟ... ΜΠΕΝΤΟ


Πολύ πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού ο Παναγιώτης Ρέτσος, καθώς ο Πάουλο Μπέντο θέλει να ξεκουράσει κάποιους από τους «βασικούς» στόπερ.

Με κάποιες αλλαγές αναμένεται να παρατάξει ο Πορτογάλος τεχνικός τον Ολυμπιακό μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Μία από τις επικείμενες αλλαγές που ετοιμάζει ο προπονητής των ερυθρόλευκων είναι η χρησιμοποίηση του Παναγιώτη Ρέτσου, στον οποίο ποντάρει αρκετά και όλα δείχνουν πως αποτελεί την πρώτη εναλλακτική λύση μετά τους Μποτία και Ντα Κόστα.

Ο νεαρός αμυντικός έχει μπει από προχθές σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, ο οποίος είναι πιθανό να τον χρησιμοποιήσει στον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Μάλιστα, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, ο Ντα Κόστα θα είναι οριακά στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού μετά τις υποχρεώσεις του με το Μαρόκο και ίσως να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή με τους Νεοσμυρνιώτες, στις 15 Οκτωβρίου, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :