Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΜΠΕΝΤΟ ΓΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟ, ΑΛΛΑΓΕΣ, ΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ... ΠΑΟ



Ο Πάουλο Μπέντο ανέλυσε στη συνέντευξη Τύπου γιατί ο Ατρόμητος κατάφερε να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για την πίεση του Ατρομήτου στα άκρα: «Η κάθε ομάδα προετοιμάζεται για τη στρατηγική της. Μέρος του αντιπάλου ήταν να μας πιέσει από τα άκρα. Το έχουμε αντιμετωπίσει ξανά. Πράγματι δεχθήκαμε μεγάλη πίεση. Αυτό, όμως, οφείλεται στη δύναμη του αντίπαλου».

Για τις αλλαγές: «Πραγματικά σε κάθε παιχνίδι έρχεται κούραση, αφού έχουμε ξοδέψει ενέργεια. Τρέξαμε παραπάνω γιατί ο αντίπαλος ήταν πολύ καλά οργανωμένος. Προσπαθήσαμε να δώσουμε μεγαλύτερη φρεσκάδα με την είσοδο του Πάρντο, αλλά και με δύο επιθετικούς».

Για το μαρκάρισμα του Κεϊτά στον Μιλιβόγεβιτς: «Είναι αλήθεια ότι ο τρόπος του Ατρόμητου, προκάλεσε πρόβλημα. Είχαμε δυσκολία να βρούμε κενά. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε λάθη κυρίως λόγω του αντιπάλου. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πράγματι μεγάλη δυσκολία, λόγω των ατομικών μαρκαρισμάτων στη μεσαία γραμμή».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Είναι νωρίς να σκεφτόμαστε δύο παιχνίδια ταυτόχρονα. Προηγείται το ματς με την Αστάνα και πρέπει να προκριθούμε. Μετά θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε για τον Παναθηναϊκό. Ξέρω ότι είναι ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι, αλλά προέχει το ματς με την Αστανά».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :