Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ ΚΑΙ... ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ Ο ΓΚΡΙΝ!


Ο Έρικ Γκριν ανυπομονεί να... ζήσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Αμερικανό γκαρντ του Ολυμπιακού να έχει ενημερωθεί για το τι σημαίνουν αυτά τα ματς.

Στην εφημερίδα «Real News» μίλησε ο Έρικ Γκριν για το ματς της Δευτέρας στο ΣΕΦ, με τον γκαρντ του Θρύλου να τονίζει:

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα μού έλεγαν όλοι για τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. έχω δει και βίντεο από αυτά τα ματς και σίγουρα πρόκειται για κάτι το συναρπαστικό. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε.

Ίσως είναι πιο δύσκολο που θα αγωνιστούμε με τον Παναθηναϊκό νωρίς στη χρονιά, αλλά εχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και γενικότερα γνωρίζω τι σημαίνουν αυτά τα παιχνίδια για την ομάδα μου και τον κόσμο μας.

Ο ανταγωνισμός και η αγωνιστική πρόκληση είναι στοιχεία που με εξιτάρουν και αυτό που θα έλεγα στους οπαδούς μας είναι ότι θα προσπαθήσω να δώσω το καλύτερο που έχω για να είμαστε εμείς οι νικητές».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :