Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΜΠΕΝΤΟ ΓΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟ...


Εκπλήξεις στην αποστολή του Ολυμπιακού από τον Πάουλο Μπέντο για το αυριανό ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (29/10, 19:30), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τους Εστέμπαν Καμπιάσο, Μάρκο Μάριν, Δημήτρη Σιόβα και Μπρούνο Βιάνα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αργεντίνος αμυντικός μέσος ήταν εκτός και στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά, ενώ οι δύο στόπερ για πρώτη φορά απουσιάζουν... ταυτόχρονα από την αποστολή.

Αντίθετα, ο Πάουλο Μπέντο αντάμειψε τους Πάρντο και Ρομαό για την καλή τους εμφάνιση στο Κύπελλο και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή των ερυθρόλευκων, με τον Μπουχαλάκη να κερδίζει σιγά-σιγά τη δική του θέση στην ομάδα.

Φυσικά εκτός αποστολής έμεινε και ο Γκονσάλο Πασιένσια, που θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις στην καρδιά του μετά τη δυσφορία που ένιωσε σε πρόσφατη προπόνηση και η οποία σε πρώτη φάση δεν φάνηκε να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Όσον αφορά στον Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, καταβάλλει προσπάθεια για να είναι 100% έτοιμος εν όψει του εκτός έδρας αγώνα της Πέμπτης με την Αστάνα, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :