Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΓΙΟΥΛ : ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!


Πολύ δυνατό θα είναι για τη Ρεάλ Μαδρίτης το ματς με τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος πιστεύει πως οι ερυθρόλευκοι μπορούν να προκριθούν στο F4 της Ευρωλίγκας.

Το παιχνίδι της Ρεάλ κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι ένας… πόλεμος, σύμφωνα με τον Σέρχιο Γιουλ, λόγω του μεγάλου βαθμού δυσκολίας.

Στη συνέχεια, ο Ισπανός γκαρντ ρωτήθηκε για το ποιες ομάδες πιστεύει πως θα προκριθούν στο Final 4 της Ευρωλίγκας, συμπεριλαμβάνοντας τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αρχικά, ο Σέρχιο Γιουλ ρωτήθηκε για τις φήμες που θέλουν τους Ρόκετς, που έχουν τα δικαιώματά του, να κάνουν γερό «μπάσιμο» για εκείνον: «Το παίρνω αυτό, όπως πάντα. Υπάρχουν φήμες και όταν νικάς τους Θάντερ, ειδικά έτσι όπως έγινε, είναι λογικό. Πιστεύω σε μερικές εβδομάδες θα ηρεμήσουν τα πράγματα. Εγώ παραμένω ψύχραιμος και χαρούμενος εδώ και το έχω πει πολλές φορές. Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Την Τετάρτη έχουμε ένα ματς που θα είναι… πόλεμος κόντρα στον Ολυμπιακό, στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Το μόνο που θέλω φέτος είναι να πανηγυρίσω τίτλους με τους οπαδούς μας».

Για τη νέα Ευρωλίγκα: «Έχω παίξει πολλές σεζόν και κάθε διοργάνωση είναι ξεχωριστή. Πάντα με εκπλήξεις και ομάδες που δεν τις περιμένεις. Είναι απαιτητική και δύσκολη διοργάνωση, αλλά η ομάδα μας είναι έτοιμη. Είναι δύσκολο να επιλέξεις τις ομάδες του Final 4. Σίγουρα, θα διάλεγα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που είναι μία μεγάλη ομάδα, τη Φενέρμπαχτσε και από ‘κει και πέρα, μπορούν να πάνε οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Μπαρτσελόνα… Είναι δύσκολο να διαλέξεις μόνο τέσσερις».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :