Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΡΕΠΕΣΑ ΣΤΟΝ... ΘΡΥΛΟ!


Η Αρμάνι Μιλάνο φιλοξενείται στο ΣΕΦ (25/10, 21:00) από τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της EuroLeague και ο Γιασμίν Ρέπεσα μίλησε... με τα καλύτερα λόγια για τον Θρύλο της Ελλάδας.

«Το να παίζεις πολλά παιχνίδια υψηλού επιπέδου, είναι νέο για όλες τις ομάδες. Μοιάζει λίγο σαν τις διοργανώσεις των εθνικών ομάδων όπου παίζεις σχεδόν κάθε μέρα, με τη μόνη διαφορά ότι εκεί μένεις στην ίδια πόλη. Τώρα πρέπει να ταξιδεύουμε συνέχεια και δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για προπόνηση. Η νίκη μας στην Τουρκία μας έδωσε τρομερή αυτοπεποίθηση, αλλά η προσέγγισή μας σε κάθε ματς, είναι διαφορετική» ανέφερε ο τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο ενόψει του αγώνα της Τρίτης στο ΣΕΦ και μεταξύ άλλων, είπε:

«Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση και το έδειξαν στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και την Εφές. Τρέχουν πολύ και τρέχουν καλά! Τους ξέρουμε καλά αφού δεν έκαναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ με εξαίρεση τους Ερικ Γκριν και Κεμ Μπιρτς. Από τη στιγμή που ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, είναι εξαιρετικό το γεγονός ότι θα παίξουμε ένα πολύ δύσκολο ματς προκειμένου να μετρήσουμε τους εαυτούς απέναντι στους καλύτερους. Πρώτα με τον Ολυμπιακό και ύστερα από δύο μέρες με τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Ο Κρούνοσλαβ Σιμόν τόνισε από τη πλευρά του: «Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζουμε στον Πειραιά, ενώ ακολουθεί και το εξίσου δύσκολο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα μας. Μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια ξέρουμε ότι είμαστε ομάδα υψηλού επιπέδου και στόχος μας είναι να δείξουμε σε όλους ότι ανήκουμε στην ελίτ του μπάσκετ».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :