Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Η «ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΙΜΗ» ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΓΚ ΓΙΑ... ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ!


Ο Πάτρικ Γιανγκ μίλησε στο «sdna.gr»,για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, την κρίσιμη αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές και τα... βήματα που κάνει για να ξαναβρεί τον παλιό καλό εαυτό του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικάνος σέντερ του Θρύλου:


Ηταν εύκολο να αφήσετε πίσω την ήττα στη Μαδρίτη από την Ρεάλ; 

«Εύκολο; Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι πως αφυπνιστήκαμε, καθώς δεν γίνεται να αγωνίζεσαι για 30'. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε όλη την διάρκεια του αγώνα για να πάρεις το αποτέλεσμα που θες. Ξεπεράσαμε το παιχνίδι στη Μαδρίτη, προπονηθήκαμε πολύ καλά και πήραμε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με διαφορά 25 πόντων. Ο κόουτς (σ.σ. Σφαιρόπουλος) μάς προετοίμασε πολύ καλά για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό». 

Ποιο ήταν το «κλεδί» για να πάρετε την ευρεία νίκη επί του Παναθηναϊκού Superfoods; 

«Περιορίσαμε τις δεύτερες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού, κάναμε πάρα πολύ καλή δουλειά στα ριμπάουντ και παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Ο Μπουρούσης παρόλο που είχε τον τρόπο για να σκοράρει, σπαταλούσε δύο επιθέσεις για κάθε καλάθι που σημείωνε. Εκμεταλλευτήκαμε την αδυναμία του στην άμυνα, καθώς δεν είναι πολύ γρήγορος. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι με την Εφές».

Πλέον έχετε και το πλεονέκτημα για να πάρετε την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου;  

«Το πιο σημαντικό είναι ότι παίξαμε όμορφο και ομαδικό μπάσκετ και έχουμε το αβαντάζ για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Είμαστε ικανοποιημένοι, καθώς πήραμε μία σημαντική διαφορά απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θέλουμε να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό κι εκτός έδρας, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το δούμε, όταν έρθει η ώρα».  

Πώς ένιωσες που αγωνίστηκες ξανά σε ντέρμπι; 

«Ηταν η πρώτη φορά που συμμετείχα σε ντέρμπι και είχαμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους. Ηταν κάτι πολύ ωραίο. Νιώθω πολύ καλά από την στιγμή που πήραμε τη νίκη». 

Πρωταγωνίστησες και σε ένα highlight καρφώνοντας την μπάλα στο καλάθι του Παναθηναϊκού...

«Ηταν ωραίο. Ημουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και δεν ανησυχούσα για το γόνατό μου. Ηθελα να δώσω ενέργεια στην ομάδα. Ο Σπανούλης μού έδωσε μία όμορφη πάσα και τέλειωσα την φάση».

Αυτή η φάση μπορεί να σου δώσει έξτρα αυτοπεποίθηση;

«Είναι δύσκολο να πω (σ.σ. είπε ενώ είχε προηγηθεί μία παύση λίγων δευτερολέπτων). Πρέπει να δείξω εμπιστοσύνη στην επέμβαση που έγινε και στους γιατρούς. Πρέπει να βγαίνω στο γήπεδο, να ακολουθώ τις οδηγίες και να κάνω όσα περισσότερα μπορώ. Ακόμα δεν είμαι στο 100%, αλλά είμαι σε θέση να αγωνιστώ. Είναι σίγουρο πως όταν συμμετέχω σε plays απέναντι σε μία ομάδα τόσο καλή, όσο ο Παναθηναϊκός, θα παίρνω αυτοπεποίθηση. Πρέπει, όμως, να συνεχίσω να δουλεύω για γίνει το πόδι μου πιο δυνατό». 

Τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Αναντολού Εφές σε σχέση με το φιλικό παιχνίδι στην Κρήτη; 

«Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη που είχαμε κάνει στο φιλικό παιχνίδι στο Ηράκλειο. Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να μην τους δώσουμε ευκαιρίες να τρέξουν στον αιφνιδιασμό, ώστε να τους περιορίσουμε στο σετ παιχνίδι. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να έχουν δεύτερες ευκαιρίες. Πρέπει να δείξουμε πως το θέλουμε περισσότερο, ειδικά από την στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας. Πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να νικήσουμε».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :