Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ!

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για την αναμέτρηση του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά το olympiacos.org, αναφέρει :

Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League, το Σάββατο στις 20:30, στη Νέα Σμύρνη.

Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δάχτυλο του ποδιού, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί, όπως και ο Πάρντο, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία ελαφριά οσφυαλγία. Ανέτοιμος είναι και ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος επίσης έμεινε εκτός αποστολής.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο κ. Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς στη Νέα Σμύρνη.

 Αναλυτικά :

 Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πασιένσια, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν το πρωί του Σαββάτου στις 10:30, ενώ οι τραυματίες θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης, τα οποία ακολουθούν.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :