Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ... «ΚΛΕΙΔΙ» ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΣ


Συγκεντρωμένος στον στόχο του ακόμη και όταν ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο γήπεδο παρέμεινε ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Αντρέ Μαρτίνς ο οποίος έκανε λόγο για μια σημαντική νίκη που.... τονώνει την ψυχολογία της ομάδας του ενόψει Αστάνας και Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Αντρέ Μαρτίνς μετά το Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-1:

Για το που κρίθηκε ο αγώνας: «Γνωρίζαμε σήμερα και ήμασταν προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε πως ο αντίπαλος θα μας δυσκολέψει πολύ. Το κλειδί του αγώνα νομίζω πως ήταν η ενότητα που δείξαμε μεταξύ μας οι παίκτες. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, τα δώσαμε όλα και συνεχίσαμε να παλεύουμε ακόμα και μετά από το 0-0 στο ημίχρονο. Είχαμε την ευτυχία να σκοράρουμε στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος και τα δώσαμε όλα, παρόλο που γνωρίζαμε ότι είναι ένα παιχνίδι δύσκολο για εμάς και πολύ σημαντικό».

Για το τι σημαίνει αυτή η νίκη για τον Ολυμπιακό ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό: «Το είχαμε αυτό στο μυαλό μας ότι θέλαμε σήμερα τη νίκη για να πάμε με το βαθμολογικό πλεονέκτημα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση γιατί είναι σημαντικό που πάμε με αυτή τη βαθμολογική διαφορά. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας, είναι ένα πολύ σημαντικό για εμάς και θέλουμε να το κερδίσουμε. Πριν όμως από το παιχνίδι της Κυριακής, επίσης έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το παιχνίδι στην Αστάνα και σε αυτό είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, μόνο αυτό το ματς θα σκεφτόμαστε μέχρι την Πέμπτη και αυτό το παιχνίδι θέλουμε να κερδίσουμε».

Για το αν τον προβληματίζει το δύσκολο ταξίδι στο Καζακστάν, λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Γνωρίζουμε πως είναι πραγματικά λίγος ο χρόνος για να αποκατασταθούμε μετά το ματς με την Αστάνα, όμως ξέρουμε ότι αυτή είναι η ζωή μας. Πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες αυτές. Ήμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε κάθε λεπτό μετά το ματς με την Αστάνα και ήμαστε σίγουροι πως θα είμαστε έτοιμοι για το ματς με τον Παναθηναϊκό».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :