Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Ο... ΣΑΛΙΝΟ!


Την ενίσχυση στην δεξιά πλευρά της άμυνάς τους εξετάζουν στον Ολυμπιακό με τον Λεάντρο Σαλίνο να εμφανίζεται και πάλι... στο προσκήνιο.

Οι ερυθρόλευκοι έχοντας αυτή την στιγμή μόνο τον Φιγκέιρας ως δεξί μπακ, περιμένουν πως και πως την επιστροφή του Ομάρ Ελαμπντελαουί, προκειμένου να δυναμώσουν και άλλο στην θέση αυτή.

Από το πως θα είναι ο Νορβηγός θα εξαρτηθεί και αν θα γίνει κίνηση και για άλλον παίκτη, με την εφημερίδα «Live Sport» να υποστηρίζει πως στον Ολυμπιακό είναι... ανοικτοί για απόκτηση δεξί μπακ και αν τελικά όντως παρθεί η απόφαση το όνομα του Λεάντρο Σαλίνο είναι μέσα σε αυτά που... "παίζουν", με τον Βραζιλιάνο να είναι ελεύθερος.

Επίσης στο Λιμάνι κοιτάζουν και την περίπτωση του 18χρονου παίκτη του Ατρομήτου Αλέξανδρου Κατσάνη, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :