Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ!


Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ο MVP στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκό και βοήθησε τα μέγιστα τον Θρύλο να... διαλύσει τον "αιώνιο" αντίπαλό του.

Ο διεθνής φόργουορντ μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε ότι η ομάδα του αντέδρασε σωστά μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη κόντρα στους "πράσινους".

Μάλιστα, όπως και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αφιέρωσε τη νίκη στον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος πρόσφατα έχασε τη σύζυγό του, Ιωάννα Στάχτου – Αγγελοπούλου, η οποία έφυγε από το ζωή σε ηλικία μόλις 42 ετών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μια σημαντική νίκη, αλλά δεν μπορεί να κρίνει πολλά πράγματα. Αντιδράσαμε καλά μετά την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης και πήραμε μια νίκη κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο. Ακόμα ωστόσο υπάρχει πολύ δρόμος. Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πρόεδρό μας. Του δώσαμε λίγη χαρά με τη νίκη που πετύχαμε».

Για το αν με το παιχνίδι που έκανε σήμερα έδωσε μια «απάντηση» για την απουσία του από τους περσινούς τελικούς: «Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Είναι μια καινούργια χρονιά και έχουμε νέους στόχους. Η περσινή χρονιά τελείωσε και οι απαιτήσεις συνεχίζουν να υπάρχουν. Ωστόσο, όπως προείπα έχουμε πλέον νέους στόχους. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε και παίξαμε καλά ως ομάδα».

Για το γεγονός ότι ο πάγκος του Ολυμπιακού στο τέλος του παιχνιδιού παραλίγο να δεχθεί τεχνική ποινή για τον τρόπο με τον οποίο πανηγύριζε τα «ερυθρόλευκα» καλάθια, τόνισε: «Είναι σημαντικό ότι ο πάγκος συμμετέχει. Ηταν ένα πολύ σημαντικό στοιχείο τα τελευταία χρόνια, καθώς και ο πάγκος υποστηρίζει αυτούς που παίζουν. Ημασταν μια γροθιά και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :