Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΜΠΟΣΚΑΝ : ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ!


Με πάνω από 300 φιλάθλους στο πλευρό του, οι οποίοι έδωσαν χρώμα και παλμό στην αναμέτρηση, ο Ολυμπιακός ζευγάρωσε τις νίκες του στο League Cup,αφού μετά την Κηφισιά, νίκησε και τον Ηρακλή Χαλκίδας με 3-1 σετ και προκρίθηκε στο final 4 του League Cup "Νίκος Σαμαράς", το οποίο θα διεξαχθεί φέτος στην Κύπρο.

O προπονητής του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα για τα πρώτα επίσημα ματς της ομάδας :

"Είμαι ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα. Έχουμε το καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να γίνουμε ομάδα. Διαθέτουμε πολύ καλούς παίκτες, μπορούμε να βγάλουμε καλύτερο σύνολο. Στο ματς με τον Ηρακλή έδωσα την ευκαιρία και σε άλλους παίκτες να αγωνισθούν και χάσαμε τον ρυθμό μας, μετά το πρώτο σετ που μας έδωσε την πρόκριση. Τα παιδιά που ήρθαν από την Εθνική δεν είναι ακόμη έτοιμα. Είναι κουρασμένα, αλλά σύντομα θα βρεθούμε στο επίπεδο που θέλω."

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :