Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΥΜΝΟΙ ΚΑΡΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!


Ένας πολύ σκληρός και ταλαντούχος αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τζέισι Κάρολ ενόψει της πρεμιέρας της Ρεάλ Μαδρίτης στη φετινή Ευρωλίγκα.

Ομάδα με μεγάλη ιστορία, σκληρή και με πολύ... ταλέντο χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Τζέισι Κάρολ, ενόψει της πρεμιέρας της Ρεάλ Μαδρίτης στη φετινή Ευρωλίγκα κόντρα στους ερυθρόλευκους.

«Περιμένουμε πως και πώς να ξεκινήσει η σεζόν στην Ευρωλίγκα. Είχαμε μερικές ημέρες για να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι. Θα παίζουμε κόντρα στις καλύτερες ομάδες και σε δύσκολους αντιπάλους, με μεγάλη ιστορία. Όπως ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά για να τους νικήσουμε. Θα είναι μία νέα πρόκληση», ήταν τα λόγια του Τζέισι Κάρολ, ο οποίος συμπλήρωσε:

«Τα τελευταία χρόνια τους έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές και ξέρουμε πως είναι μία δυνατή σωματικά ομάδα και με πολύ ταλέντο. Γι’ αυτό και εμείς θα πρέπει να πάμε με την προοπτική να παίξουμε σκληρά και να είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :