Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΚΟΣΜΑ : ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Την πεποίθησή της ότι ο Ολυμπιακός θα πρωταγωνιστήσει την φετινή περίοδο και στην Ευρώπη, εξέφρασε η Αφροδίτη Κοσμά, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πρωτέα.

«Το οτι κερδίσαμε είναι θετικό. Εμείς κοιτάμε πολλά στοιχεία στο παιχνίδι μας. Δοκιμάζουμε διάφορα πράγματα σε άμυνα κι επίθεση, Το ό,τι βγαίνουν, είναι καλό. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, γιατί έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα το Κύπελλο, η Ευρώπη, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη και η χρονιά είναι μεγάλη. Η ομάδα έχει ταλέντο, Μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά στην Ευρώπη, φυσικά να διατηρήσουμε τα κεκτημένα στην Ελλάδα και να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Η ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά! Ακόμη δεν έχουν έρθει οι δύο ξένες που θα είναι βασικές παίκτριες και θα μας βοηθήσουν. Θα δώσουν το κάτι παραπάνω από την εμπειρία τους να αποδώσουμε καλύτερο μπάσκετ και να φτάσουμε στις επιτυχίες», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Κοσμά.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :