Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΒΛΑΧΟΣ : ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ... ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


Η διαδρομή της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, για μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες ξεκινάει το Σάββατο (22/10) στις 18:00 κόντρα στο ΠΑΟΚ στο «Π. Καπαγέρωφ».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:

«Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου και του αγώνα που έχουμε με τον ΠΑΟΚ θέλω φέτος να δω τους αθλητές μου να προπονούνται καθημερινά και να αγωνίζονται έχοντας και πάλι πολύ υψηλούς στόχους, να είναι υγιείς μέχρι και την τελευταία αγωνιστική ημέρα της σεζόν, να παίζουν πιο όμορφο και θεαματικό πόλο. Να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες τις δικές μας, της διοίκησης και του κόσμου του Ολυμπιακού! Η κατάκτηση των εγχώριων τίτλων παραμένει και πάλι βασικός στόχος μας, αλλά το μυαλό μας και η προσήλωση μας θα είναι να ξαναβρεθούμε στη Βουδαπέστη και το Final Six ώστε να μπορέσουμε, να διεκδικήσουμε την κορυφή της Ευρώπης».
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :