Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΡΕΠΕΣΑ : ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...

Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Γιασμίν Ρέπεσα, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, έδωσε συγχαρητήρια τους γηπεδούχους για τη νίκη τους,ενώ τόνισε ότι το τρίποντο του Γκρίν στο τέλος της 3ης περιόδου ήταν... καταστροφή για την ομάδα του.

Αναλυτικά:

«Παίζουμε σε δύο μέρες ξανά και δεν έχουμε περιθώριο για να κλαίμε ή να παραπονιόμαστε, αλλά η αλήθεια είναι πως παίξαμε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά και του αξίζουν συγχαρητήρια. 

Όταν παίζεις με μια ομάδα που παίζει μαζί για αρκετά χρόνια και έχει λίγα νέα πρόσωπα, εμείς έπρεπε να παίξουμε το ίδιο δυναμικά με τον αντίπαλο. Αν δεν ανταποκριθείς στο δυναμικό παιχνίδι του Ολυμπιακού, έχεις πρόβλημα 100%. Επίσης πρέπει να ελέγξεις το ρυθμό του παιχνιδιού, γιατί ο αντίπαλος έχει μεγάλο βάθος.

 Όσο μείναμε πειθαρχημένοι ήμασταν κοντά, αλλά όταν κάναμε κάποια βιαστικά σουτ, ο Ολυμπιακός έτρεξε στον αιφνιδιασμό. Επρεπε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και δεν το κάναμε, μας σκότωσαν στο ζωγραφιστό. Αυτά τα τρία στοιχεία έκριναν τον αγώνα. Επίσης, στο τρίτο δεκάλεπτο δεχτήκαμε τρίποντο στο τέλος, ενώ είχαμε να δώσουμε φάουλ. Αυτό ήταν καταστροφή».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :