Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΦΑΠΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΖΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟ!


Πάλι καλά που τον αγώνα με την Καραμπάγκ δεν τον σφύριξε ο... Αρετόπουλος! 

Ο ΠΑΟΚ απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι τουλάχιστον "λίγος" για την Ευρώπη.

Σύντομα θα καταλάβει ότι και για την Ελλάδα ισχύει το ίδιο...

Μέχρι τότε, ας δούμε πως σχολίασαν τα ασπρόμαυτα ΜΜΕ την ήττα με 2-0 από τους Αζέρους που δεν παρέλειψαν να ρίξουν ευθύνες και στον Ίβιτς! 



paokmania.gr : Κακός ΠΑΟΚ, κάκιστος Ίβιτς!!!


Για την 3η αγωνιστική της φάσης των Ομίλων του Europa League, o Δικέφαλος έχασε με 2-0 εκτός έδρας από την Qarabag, πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση.

Με τη σημερινή ήττα ο ΠΑΟΚ πέρασε στην 3η θέση της βαθμολογίας του ομίλου, καθώς μας πέρασε η Qarabag με την οποία ισοβαθμούμε με 4 βαθμούς, αλλά οι Αζέροι έχουν πλέον νίκη στο μεταξύ μας ματς...
Η ομάδα είχε αρκετούς παίκτες από αυτούς που ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα κυριολεκτικά εξαφανισμένους! Κάμπος, Ροντρίγκες, Τιάμ, δεν φάνηκαν, αλλά και τα χαφ μας δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που χωρίς να είναι κάτι εξαιρετικό πήρε το τρίποντο...

paok24.com : Έδωσε δικαιώματα

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Καραμπάγκ με 2-0 κι όχι μόνο έχασε την ευκαιρία να πάρει από σήμερα ένα σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, αλλά είδε τους Αζέρους να τον... πιάνουν στη βαθμολογία.
Ο «Δικέφαλος» δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το παιχνίδι, αδυνατώντας να ελέγξει τον ρυθμό του και την έντονη επιθετικότητα των Αζέρων στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :