Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Με  την  τέλεση  του  Αγιασμού ξεκίνησε και επίσημα η χρονιά για τη Σχολή  του  Ολυμπιακού στα Ιωάννινα, η οποία αυξάνει συνεχώς τον αριθμό των παιδιών της. 

Όπως αναφέρει το «Olympiacos.org», οι δυο πάτερ που τέλεσαν τον Αγιασμό ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες σ' όλα τα παιδιά. 

Οι επικεφαλής της Σχολής Τόλης Απόστολος και Μητσιόπουλος Γιώργος μαζί με τα μέλη του προπονητικού τιμ στο οποίο ανήκει και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Αλέκος Τάτσης, ζήτησαν από τα παιδιά συνέπεια και πειθαρχία προκειμένου να προοδεύσουν τόσο στο γήπεδο όσο και στα μαθήματά τους. 


Ο ΠΑΣ Αστέρας Ιωαννίνων, που έχει δημιουργήσει Σχολή του Ολυμπιακού στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, έχει στις τάξεις του περισσότερα από 250 παιδιά που μαθαίνουν κάθε ημέρα τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τους καλύτερους. 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :