Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Ο ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!


Σ' όλη την Ακαδημία μοιράστηκε ο νέος οδηγός "Πρόληψης Τραυματισμών Αποκατάστασης και Εργομετρικού Ελέγχου".

Η γνώση είναι δύναμη και πρέπει να μοιράζεται. Ο ποδοσφαιριστής δεν πρέπει να γνωρίζει μόνο να κλωτσά την μπάλα, αλλά να σκέφτεται και να γνωρίζει όλα εκείνα που θα τον βοηθήσουν να γίνει καλύτερος.

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού μέσω και του προγράμματος "Life Outside of the Box" φροντίζει καθημερινά να παρέχει γνώσεις στα μέλη της, γνώσεις που έχουν αντικείμενο την άλλη πλευρά του ποδοσφαίρου!

Την Παρασκευή μοιράστηκε σ' όλα τα παιδιά της Ακαδημίας από τους προπονητές τους, ο νέος οδηγός "Πρόληψης Τραυματισμών Αποκατάστασης και Εργομετρικού Ελέγχου". Είναι μια έκδοση της Διεύθυνσης Σχολών και Διεύθυνσης Ακαδημίας του Ολυμπιακού την οποία υπογράφουν οι επιστήμονες που συνεργάζονται με τον Ολυμπιακό.

Με απλό και κατανοητό τρόπο τα παιδιά αλλά και οι προπονητές μαθαίνουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για τους τραυματισμούς, την πρόληψη και την αποκατάσταση, τον εργομετρικό έλεγχο και την αξία του αλλά και τους κανόνες υγιεινής.

Για την δημιουργία του οδηγού έχουν χρησιμοποιηθεί φωτογραφίες από τους αγώνες και τις προπονήσεις της Ακαδημίας με πολλούς από τους ποδοσφαιριστές της να εκτελούν χρέη... μοντέλων!

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι προ μηνών είχε δοθεί στην Ακαδημία και στα μέλη του Δικτύου Σχολών ο οδηγός "Διατροφής και Ψυχολογίας".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :