Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΕΡΙΞΕ... ΒΟΜΒΕΣ Ο «ΣΚΑΣΜΕΝΟΣ», ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΣΕΦ, ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ!


"Σκασμένος" ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου στο ΣΕΦ, είπε... τρομερά πράγματα για τον Καλάθη και τα χαμένα ριμπάουντ, ενώ πέταξε και μια... βόμβα για το μέλλον του!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν κρύφτηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και παραδέχτηκε ότι ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση στο ΣΕΦ.

Ο Έλληνας τεχνικός εμφανίστηκε απορημένος για το πώς η ομάδα του έχασε κατά κράτος τη μάχη των ριμπάουντ, ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός οφείλει να γίνει πιο σκληρός, σε διαφορετική περίπτωση ο ίδιος δεν έχει λόγο να βρίσκεται στην ομάδα!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

"Νομίζω ότι η αποψινή, ήταν μια τραγική εμφάνιση από εμάς. Και μπορώ κάποια πράγματα να τα καταλάβω, αλλά..." είπε ο Πεδουλάκης και συνέχισε λέγοντας πως: 

"Μείναμε στο τρίτο λεπτό και χάσαμε τον ρυθμό μας. Δεν μπορώ να καταλάβω πως χάσαμε τόσα πολλά ριμπάουντ. Για συνεχόμενα παιχνίδια, δεν βάζουμε το κορμί μας στη φωτιά. Από τις 39 μπάλες, ο Ολυμπιακός πήρε τις 20 στο δικό μας γήπεδο. Αυτό δείχνει διάθεση, δείχνει ενέργεια, πρέπει ν' αλλάξουμε μέταλλο. Θεωρώ ότι γίναμε αρκετά σοφτ. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί. Αν δεν γίνουμε πιο σκληροί στη συνέχεια, τότε δεν θα είμαι εγώ εδώ".

Για τις μισές ασίστ σε σχέση με τα λάθη: «Είναι απλό. Παίζανε under στον Καλάθη άρα δεν μπορούσε να πασάρει. Με τον Φελντέιν είναι άλλη η άμυνα. Δεν συγχωρείται από τον Νικ να μην είναι καλά και να μην βάζει τα σουτ. Πρέπει να έχουμε άλλη λύση στη θέση αυτή. Εμείς δεν έχουμε άλλη λύση. Έμπαινε ο Μάικ και δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Γυρίζαμε γύρω-γύρω από τον εαυτό μας. Αλλά δεν κάνουμε κι επίθεση. Όταν σου παίρνουν όλα τα ριμπάουντ. Από τα απλά πρέπει να ξεκινήσουμε. Γι’ αυτό φωνάζω, τα απλά είναι τα δύσκολα. Πρέπει να χτίσουμε ομάδα».

Για τους -2 παίκτες στο ρόστερ: «Εμείς είχαμε στήσει την ομάδα πάνω στην ταχύτητα. Είναι σαν να έχεις Φεράρι χωρίς μηχανή. Το σετ παιχνίδι δεν το ξέρουμε ακόμα. Θέλει πολύ χρόνο. Δεν πιστεύω ότι έφταιγε αυτό. Είχαμε τον Μάικ, δεν πιστεύω ότι θα άλλαζε κάτι. Δεν έχουμε χαρακτήρα εμείς και πρέπει να χτίσουμε ομάδα. Αν δεν διαβάσεις το παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο. Ο Σπανούλης πάει στον Χαραλαμπόπουλος πρέπει να βάλει δέκα πόντους ο Χαραλαμπόπουλος μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα. Αυτό γινόταν από τον Ματσιούλις στον Λοτζέσκι».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια Ευρωλίγκας: «Πρέπει να γυρίσει το DNA. Το 2012 πάλι παίζαμε στον πρώτο γύρο. Ελάχιστα παιχνίδια έχουν την εμπειρία του ΣΕΦ. Είναι κανονική περίοδος δεν είναι πλει οφ. Να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε σκληροί στα πλέι οφ, αλλιώς δεν θα είμαι εδώ. Βιωματικά μαθαίνεις τα πράγματα. Οι ομάδες και ο χαρακτήρας χτίζονται αλλά δεν αγοράζονται».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :