Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΠΑΟ... ΧΑΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) Ο ΤΖΕΪΜΣ


Ισχυρό πλήγμα στον Παναθηναϊκό, αφού ο Μάικ Τζέιμς χειρουργήθηκε στο χέρι και υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός δράσης για... 1,5-2 μήνες.

Ο τραυματισμός του Μάικ Τζέιμς στο χέρι ( βαθύ θλαστικό τραύμα στο αντιβράχιο του δεξιού του χεριού) αποδείχτηκε τελικά σοβαρός.

Ο Αμερικανός γκαρντ χειρουργήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο «Υγεία» από τον Θανάση Κονίδη και παρόλο που δεν έχει πειραχθεί κάποιο νεύρο, εκτιμάται πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για 1,5-2 μήνες.

Αυτό σημαίνει πως ο Τζέιμς δεν χάνει μόνο την εκκίνηση του πρωταθλήματος και το ντέρμπι της επόμενης Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, αλλά και 5-6 αγωνιστικές στο ξεκίνημα της σεζόν στην Ευρωλίγκα. Ίσως, δε, να χάσει και το ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα (18/11).

Πλέον θεωρείται δεδομένο πως ο Τζέιμς Φελντέιν θα ενεργοποιηθεί για το ρόστερ των εγχώριων διοργανώσεων, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να κινηθούν οι «πράσινοι» για έναν πλέι μέικερ από την ξένη (ή κοινοτική) αγορά.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :