Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ... ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗ


Ο Κώστας Φορτούνης σε πρώτη φάση άρχισε θεραπείες και ειδικό πρόγραμμα και ενώ μένει να αποσαφηνιστεί από πλευράς Ολυμπιακού η τελική ιατρική γνωμάτευση.

Ο διεθνής μέσος εκτός απροόπτου θα είναι εκτός κόντρα στον Πανιώνιο αν και κάποιοι του δίνουν ακόμα πιθανότητες να προλάβει. Στη δεδομένη χρονική στιγμή ο "Φορτου" άρχισε θεραπείες και ειδικό πρόγραμμα ενώ μένει να ξεκαθαριστεί από μεριάς των ερυθρόλευκων η τελική ιατρική εκτίμηση - γνωμάτευση.

Να θυμίσουμε πως πρόκειται για διπλό τραυματισμό αλλά και τους φόβους και τις ανησυχίες των ιατρικών επιτελείων των Εθνικής και Ολυμπιακού. Αυτήν την στιγμή εκτιμάται πάντως πως με Αστάνα θα μπορεί να είναι δεδομένα διαθέσιμος.

Οι διεθνείς δεν έχουν γυρίσει ακόμα στο Ρέντη ενώ αναμενόταν και η επάνοδος των Φιγκέιρας και Σεμπά, που είχαν έξτρα άδεια.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :