Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΚΟΒΑΤΣΕΒΙΤΣ : ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ


Δήλωση του προπονητή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών για την έναρξη του πρωταθλήματος κόντρα στον Α.Ο. Θήρας.

Με προορισμό την Σαντορίνη θα αναχωρήσει την Παρασκευή (21/10/2016) το πρωί η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τον Α.Ο. Θήρας που θα διεξαχθεί το Σάββατο (22/10/2016) και ώρα 19:00 για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στην ομάδα που αντιμετωπίσαμε στους περσινούς τελικούς. Η Σαντορίνη είναι ένας σοβαρός αντίπαλος και διαθέτει και φέτος καλή ομάδα ενώ παίζει πολύ καλά στην έδρα της. Δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο εύκολο ματς αλλά αν το πάρουμε εφόσον είμαστε σοβαροί δεν θα έχουμε πολλά προβλήματα. Πάντως είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι για να ξεκινήσει η χρονιά».


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :