Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ... ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ο ΟΜΑΡ!


Πολύ πιθανή μοιάζει η επιστροφή του Ομάρ Ελαμπντελαουί στην αποστολή της εθνικής Νορβηγίας, στην επικείμενη διακοπή του πρωταθλήματος.

«Νο1» υποψήφιος να... επιστρέψει στην εθνική Νορβηγίας είναι ο Ομάρ, μετά την επάνοδό του στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, στην πατρίδα του φαίνεται πως... ανυπομονούν για την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, καθώς τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί καλά για τους Νορβηγούς που έχουν μόνο 3 βαθμούς στα τρία πρώτα ματς της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Στην αποστολή της Νορβηγίας, όμως, δεν αναμένεται να κληθεί ακόμη ένας ερυθρόλευκος, ο Ταρίκ Ελιουνούσι, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει... στραβώσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, από τις δηλώσεις που έκανε ο διεθνής άσος μετά την ήττα από το Αζερμπαϊτζάν.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :