Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ... ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ!


Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός και πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το τέλος του αγώνα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη μεγάλη εμφάνιση που πραγματοποίησαν και παράλληλα... αφιέρωσε τη νίκη στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο εκ των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού πρόσφατα έχασε τη σύζυγό του, Ιωάννα Αγγελοπούλου – Στάχτου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων ερωτηθείς για το γεγονός ότι η αποψινή νίκη είναι μια από τις μεγαλύτερες σε διαφορά που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός όσο βρίσκεται στον ερυθρόλευκο πάγκο, απάντησε: «Πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε και άλλο. Είναι αρχή της σεζόν ακόμα. Εχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει να βρούμε τους αυτοματισμούς μας σε επίθεση και άμυνα. Είναι σημαντικό ότι κάναμε μια μεγάλη εμφάνιση. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον Γιώργο Αγγελόπουλο».

Οσο για το αν η μεγάλη διαφορά δίνει... μαξιλάρι ασφαλείας στον Ολυμπιακό, όσον αφορά στη μάχη για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια, τόνισε: «Δεν υπάρχει μαξιλαράκι. Πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ. Να βελτιωνόμαστε και ο κάθε παίκτης να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες, αφιερώνουμε τη νίκη στον Γιώργο Αγγελόπουλο».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :