Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ : ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ


Την ελπίδα να είναι ο Ολυμπιακός νικητής στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Superfoods, εξέφρασε ο Βασίλης Τολιόπουλος στο sportfm.gr, παρά το γεγονός ότι θα είναι πολύ νωρίς ακόμα και για τις δύο ομάδες.

Η ημερομηνία για το πρώτο ντέρμπι της νέας σεζόν ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό Superfoods οριστικοποιήθηκε για τις 17/10 και ο Βασίλης Τολιόπουλος αισιοδοξεί να φύγουν οι ερυθρόλευκοι νικητές από αυτό τον αγώνα.

Ωστόσο, ο 20χρονος γκαρντ ξέρει καλά πως είναι ακόμα πολύ νωρίς και για τις δύο ομάδες, παρόλα αυτά, ελπίζει να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Επίσης, ο διεθνής με τις μικρές εθνικές τόνισε πως δουλεύει κάθε μέρα και κάνει τα πάντα, προκειμένου να τον εμπιστευτεί ακόμα περισσότερο ο προπονητής του, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Τέλος, σχολίασε τη νέα Ευρωλίγκα και έστειλε το μήνυμά τους στους οπαδούς των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη φετινή προετοιμασία: «Είχαμε όλους τους παίκτες. Δεν υπήρχε καμία έλλειψη. Είμαστε από την πρώτη μέρα όλοι μαζί, και σίγουρα αυτό είναι καλύτερο από πέρυσι, που ήμασταν λιγότεροι».

Για το χρόνο συμμετοχής του: «Δουλεύω κάθε μέρα, γιατί θέλω να γίνομαι καλύτερος. Πρώτα από όλα για τον εαυτό μου και δεύτερον, θέλω να έχω κάποιο ρόλο στην ομάδα. Να με εμπιστευτεί ο κόουτς και να μπορέσει να με βάλει στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αν είμαι καλός. Από εκεί πέρα, αν δεν γίνει αυτό, εγώ δεν θα σταματήσω να δουλεύω. Αν δεν γίνει, σημαίνει ότι έχω κάνει κάποιο λάθος, θα κοιτάξω να το διορθώσω και σιγά σιγά θα τα καταφέρω».

Για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό Superfoods: «Σίγουρα είναι και οι δύο πάρα πολύ ποιοτικές ομάδες. Δυναμώθηκαν πολύ και οι δύο το καλοκαίρι. Βέβαια, είναι νωρίς ακόμα. Οι ομάδες είναι ανέτοιμες. Το είδαμε και πέρυσι αυτό, που ήταν εντελώς διαφορετική η εικόνα μας στην αρχή, σχετικά με αυτή στο τέλος. Αλλά πιστεύω ότι όντως θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι κι ελπίζω να είμαστε εμείς οι νικητές».

Για το αν έχει πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, που έχει κρατήσει το βασικό κορμό: «Είναι πολύ καλό το ότι είμαστε όλοι οι παίκτες μαζί εδώ και 2-3 χρόνια. Κάναμε μόνο 2-3 προσθήκες το καλοκαίρι. Τώρα, αυτά δεν μετράνε πολύ. Αν η ομάδα είναι καλή και δέσει, μπορεί ανά πάσα στιγμή να χτυπήσει το παιχνίδι. Δεν σημαίνει ότι επειδή είμαστε μαζί τόσο καιρό, ότι θα νικήσουμε και απαραίτητα».

Για την νέα Ευρωλίγκα: «Είναι πάρα πολλά παιχνίδια. Πολύ δύσκολα τα ταξίδια. Έχεις να πας παντού φέτος. Πρέπει να κερδίζεις το κάθε παιχνίδι. Σίγουρα είναι πολύ πιο δύσκολο και απαιτητικό το φετινό πρωτάθλημα».

Αν μπορεί ο Ολυμπιακός να πετύχει μια επανάληψη του 2012, στην Κωνσταντινούπολη: «Το ελπίζουμε. Το 2012 ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δύσκολα, πέρασε με το ζόρι στους “16” και κατέληξαν να κατακτήσουν την Ευρωλίγκα. Σιγά σιγά όλα θα γίνουν. Υγεία να έχουμε, να είμαστε καλά και βλέπουμε».

Το μήνυμά του στους οπαδούς: «Η ομάδα θα δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι και θα είναι αυτή που πρέπει. Θα παθιάζουμε πάρα πολύ για τη νίκη. Θα πεθαίνουμε μέσα στο γήπεδο. Ελπίζω να μας στηρίξουν, όπως κάνουν κάθε χρόνο. Ο κόσμος μας είναι από τους καλύτερους που υπάρχουν, σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :