Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΓΚΡΙΝ : ΠΟΙΑ ΒΑΣΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΣΣΚΑ;


Μόνο τον Κολοσσό Ρόδου έχουν το μυαλό τους οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο Ερικ Γκριν στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Θρύλου τόνισε ότι το... πάθημα στην Λευκάδα έγινε μάθημα στους ερυθρόλευκους, οι οποίοι έχουν πλέον επικεντρωθεί στο ματς με τους Νησιώτες.

«Πρώτα ο Κολοσσός, μετά η ΤΣΣΚΑ», αναφέρει ο 25άχρονος γκαρντ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του:

«Ποιά Βασκονία και ποιά ΤΣΣΚΑ;

Χαιρετώ τις φίλες και τους φίλους μου,

Ελπίζω όλοι να είστε καλά. Να περνάτε όμορφα και να είστε με δικούς σας ανθρώπους. Ελπίζω, οι φίλοι της ομάδας μας, να χαρήκατε με τη νίκη στη Βιτόρια. Εμείς αυτό κάναμε. Το χαρήκαμε απίστευτα, το διασκεδάσαμε, αλλά πλέον αυτό ανήκει στο παρελθόν. Ξέρω ότι έρχεται το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, ένα από τα μεγαλύτερα ματς της Ευρώπης. Αλλά σας το λέω με ειλικρίνεια, εμείς δεν το σκεφτόμαστε καθόλου. Τώρα έχουμε στο μυαλό μας μόνο το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου.

Αυτό που πήγαμε να πάθουμε στη Λευκάδα, το έχουμε ακόμη στο μυαλό μας, ο κόουτς συνεχίζει να μας το επισημαίνει και έχει δίκιο. Πρώτα λοιπόν ο Κολοσσός. Σας θέλουμε δίπλα μας και σε αυτό το ματς, αλλά και στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ όπως και σε κάθε αναμέτρηση. Όλοι μαζί πρέπει να παλέψουμε και για τους τρεις τίτλους.

Με εκτίμηση,

Έρικ».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :