Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΣΤΟΝ ΡΕΤΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΗ Ν. ΣΜΥΡΝΗ


Ο Παναγιώτης Ρέτσος αποβλήθηκε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο και ο Σάββας Θεοδωρίδης προσπάθησε να του... τονώσει το ηθικό μετά το τέλος του αγώνα στη Νέα Σμύρνη.

Όπως γράφει η "Live Sport" ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έπιασε τον νεαρό ποδοσφαιριστή υων ερυθρόλευκων και προσπάθησε να τον... παρηγορήσει, λέγοντάς του πως δεν φταίει σε κάτι και πως ο διαιτητής τον απέβαλε λανθασμένα.

«Μικρέ, δεν τρέχει τίποτα! Μπάλα είναι. Ούτε φάουλ δεν έκανες, το ξέρω. Συμβαίνουν, όμως, αυτά στο ποδόσφαιρο. Όχι μόνο σ΄ εσένα που τώρα ξεκινάς, αλλά ακόμη και στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Έκανε λάθος ο διαιτητής. Μη στενοχωριέσαι. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από σένα. Προχώρα σαν να μη συνέβη τίποτα», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο Σάββας Θεοδωρίδης στον Ρέτσο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :