Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ...ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΥΣ ΝΟΡΒΗΓΟΥΣ Ο ΟΜΑΡ!


Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μπορεί να έχει να αγωνιστεί εδώ και περίπου 6 μήνες εξαιτίας ενός τραυματισμού στον αστράγαλο που τον ταλαιπωρούσε, αλλά αυτό δεν τον έχει εμποδίσει στο να συγκαταλέγεται στους... κορυφαίους Νορβηγούς.

H ιστοσελίδα «eurofotbal.cz» κατέταξε τον δεξιό οπισθοφύλακα του Ολυμπιακού στους κορυφαίους και πιο αναγνωρίσιμους παίκτες της 

Ο Ελαμπντελαουί είναι από τους πιο αναγνωρίσιμους παίκτες παγκοσμίως και αυτό οφείλεται στη σκληρή δουλειά που έχει καταβάλλει, αλλά και λόγω του ερχομού του στον Ολυμπιακό.

«Οι Νέοι της Νορβηγίας είχαν κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό του 2013 και οι καλύτεροι παίκτες από αυτή την Εθνική, συγκαταλέγονται σταθερά στην πρώτη ομάδα. Μερικοί εξ αυτών είναι οι Ομάρ Ελαμπντελαουί, Γιόσουα Κινγκ και Χάβαρντ Νόρντβεϊτ», αναφέρει χαρακτηριστικά η εν λόγω ιστοσελίδα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :