Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Ο... ΜΙΝΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ


Παίζει ακατάπαυστα και με τον Ολυμπιακό και με την εθνική Σερβίας, αλλά ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς βρίσκει τρόπο να ανανεώνεται και μπαίνει σε όλα τα ματς δυνατά.

Ο μέσος του Θρύλου έκανε έναν μίνι απολογισμό μέσω του «Γαύρου» έπειτα από τη νίκη επί της ΑΕΚ και βλέπει αισιόδοξα το μέλλον.

Στα 7 ματς σε 22 μέρες που ακολουθούν έπειτα από τη διακοπή του πρωταθλήματος θα χρειαστούν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, ώστε ο Πάουλο Μπέντο να φρεσκάρει την ομάδα και για τον «Μίλι» το ευτύχημα είναι ότι υπάρχουν λύσεις.

Οσο για το ντέρμπι παραδέχθηκε ότι το γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο έδωσε φτερά στους ερυθρόλευκους, που ξέχασαν και την κούραση από το ευρωπαϊκό ματς με το ΑΠΟΕΛ τρεις μέρες πριν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιλιβόγεβιτς…

«ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΑΜΕ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΜΑ»

Ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι είναι ο κυρίαρχος στην Ελλάδα;

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ολα γίνονται πιο εύκολα όταν ανοίγεις το σκορ στην πρώτη σου ευκαιρία. Πριν από μερικές μέρες παίξαμε στην Ευρώπη, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και δεν πετύχαμε γκολ, όμως στο ντέρμπι το βρήκαμε πολύ γρήγορα και έτσι μετά μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Πάντως, το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε ο Ολυμπιακός, ειδικά στο α’ ημίχρονο. Το γεγονός ότι χάθηκαν αρκετές και έληξε 1-0, σας δημιούργησε κάποιος άγχος για το υπόλοιπο ματς;

«Είναι πολύ καλό ότι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Οχι, δεν αγχωθήκαμε καθόλου στο β’ ημίχρονο, επειδή βλέπαμε ότι παίζουμε καλά. Σίγουρα σε αυτά τα παιχνίδια η πρώτη σκέψη μας είναι να πάρουμε τους τρεις πόντους, όταν όμως μπορούμε να το συνδυάσουμε με καλό ποδόσφαιρο και ωραίο θέαμα, είναι πιο ευχάριστο για όλους μας και ειδικά για τον κόσμο που μας υποστηρίζει»

Τι διαφορετικό είχε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ σε σχέση με τα προηγούμενα δύο με τη Λάρισα και ΑΠΟΕΛ, που τα έχασε;

«Είναι δύο διαφορετικά ματς, αλλά το κοινό στοιχείο είναι ότι δεν είχαμε τύχη. Ειδικά στην Ευρώπη δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, αλλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει μέσα, γι’ αυτό είπα και πριν ότι το γρήγορο γκολ με την ΑΕΚ άλλαξε τα πάντα».

«ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ»

Θεωρείς ότι η νίκη με την ΑΕΚ μπορεί να αποτελέσει μια νέα αρχή για τον Ολυμπιακό ή πιστεύεις ότι όλα έχουν μια συνέχεια και επειδή το πρωτάθλημ είναι ένας μαραθώνιος τέτοιες επιτυχίες σάς δίνουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση;

«Σίγουρα μας βοηθάει το γεγονός ότι πάμε στη διακοπή με καλή ψυχολογία και υπάρχουν περίπου 10-15 μέρες, ώστε να ξεκουραστούν οι περισσότεροι παίκτες και να δουλέψουν όλοι μαζί...»

Οχι εσύ, όμως, και κάποιοι άλλοι που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους…

«Ναι, εντάξει, όχι εγώ και κάποια άλλα παιδιά, όμως υπάρχει ένα διάστημα ηρεμίας και δουλειάς για τους υπόλοιπους. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και πάντα είναι ωραίο να κερδίζεις ένα ντέρμπι. Ξέρουμε ότι μετά τους αγώνες με τις εθνικές ομάδες έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να αντεπεξέλθουμε και έχουμε τους παίκτες που θα δώσουν λύσεις στα δύσκολα. Νομίζω ότι ο κόσμος κατάλαβε πως με τον ΑΠΟΕΛ ήταν περισσότερο θέμα ατυχίας το αποτέλεσμα, γιατί κάναμε 1, 2, 3 ευκαιρίες και το γκολ δεν ήρθε. Οπωσδήποτε μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα, δεν το αμφισβητώ, τουλάχιστον με την ΑΕΚ ήρθε και το αποτέλεσμα και η καλή απόδοση».

Κι ενώ η ΑΕΚ δεν είχε παιχνίδι πριν από το ντέρμπι, εσείς δείξατε και καλύτερο επίπεδο φυσικής κατάστασης, ενώ όλοι περιμέναμε ότι θα σας επηρεάσει η κούραση. Ηταν θέμα θέλησης και μόνο τα τρεξίματα που βγάλατε;

«Προσωπικά ένιωθα πολύ κουρασμένος μετά τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Ημουν πεσμένος σωματικά και ψυχολογικά για δύο μέρες. Ωστόσο, όταν πλησιάσαμε στο ντέρμπι συγκεντρωθήκαμε σε αυτό. Μπήκε και το γρήγορο γκολ και σε συνδυασμό με τη βοήθεια από την υποστήριξη των οπαδών μας, που φώναζαν σε όλη τη διάρκεια, μας ανέβασε το ηθικό και τρέξαμε περισσότερο. Γενικά όλη η ομάδα έτρεξε πολύ, ίσως περισσότερο από κάθε άλλο παιχνίδι».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :