Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ : ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΧΙ ΤΑ ΡΕΚΟΡ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Ο Βασίλης Σπανούλης δεν κοιτάει τα προσωπικά ρεκόρ, αλλά... αυτό που είναι το καλύτερο για τον Ολυμπιακό.

«Στόχος δεν είναι ούτε να σκοράρω, ούτε να πασάρω, αλλά να κάνω ό,τι μου δίνει η άμυνα. Θέλω να κάνω το σωστό για την ομάδα. Θέλω να διαβάζω την άμυνα και να είμαι αποδοτικός για την ομάδα. Μεγαλύτερη ευτυχία για μένα είναι η νίκη, όχι τα ρεκόρ», ανέφερε στην κάμερα της Nova και συνέχισε:

«Είναι σημαντικό που νικήσαμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, γιατί όλοι ξέρουν τι σημαίνει να παίζεις σε αυτή την έδρα. Με τον τρόπο που έπαιζε η Μπασκόνια αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε. Θέλουμε βελτίωση στην άμυνα και στόχος είναι να εκμεταλλευτούμε όλους τους παίκτες μας. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην ταυτότητα που έχουμε μιας ομάδας νικήτριας. Κάθε νίκη και μάλιστα εκτός έδρας είναι σημαντική.

Πρέπει να παίρνουμε το 100% από κάθε παίκτη. Είμαστε καλοί στο ανοικτό γήπεδο και από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να είμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του αρχηγού :


Δηλώσεις του πρωταγωνιστή Βασίλη Σπανούλη... από gs-bn

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :