Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΟ ΛOΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Ο ΠΑΣΙΕΝΣΙΑ...


Στην πατρίδα του βρίσκεται ο Γκονσάλο Πασιένσια, ο οποίος θα αναχωρήσει ίσως και σήμερα για το Λονδίνο για να τον εξετάσει ο γιατρός που τον παρακολουθεί.

Καθησυχαστικοί είναι από το βράδυ οι γιατροί του Ολυμπιακού όσον αφορά την κατάσταση του Γκονσάλο Πασιένσια, ο οποίος έγινε γνωστό πως έχει κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Ο Πορτογάλος επιθετικός βρίσκεται στην Πορτογαλία, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, και εκεί φάνηκε πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θα μεταβεί στην Αγγλία, όπου και θα τον εξετάσει ο γιατρός που τον παρακολουθεί για αυτό το χρόνιο καρδιολογικό πρόβλημα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως στο Λιμάνι σήμανε λήξη συναγερμού, αφού ο Πασιένσια ένιωσε δυσφορία σε μία προπόνηση της ομάδας και χρειάστηκε να εγκαταλείψει.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :