Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΕΤΣΙ... ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ!

Με δύο γκολ του Πάρντο και ένα του Ομάρ ο Θρύλος νίκησε 3-0 τον Πλατανιά στην πρεμιέρα του στο Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Ποδαρικό με το δεξί έκανε στο Κύπελλο Ελλάδας ο Ολυμπιακός που νίκησε εύκολα (3-0) τον Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 1η αγωνιστική της 2ης φάσης της διοργάνωσης. Η ομάδα μας ήταν αρκετά αλλαγμένη αναφορικά με την 11άδα σε σχέση με τον πρόσφατο θρίαμβο απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αυτό ωστόσο δεν της δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα να φτάσει στην άνετη επικράτηση. Και πώς να μην συμβεί αυτό από τη στιγμή που παρατάχθηκαν στο χόρτο παίκτες μεγάλης κλάσης όπως ο Καρντόσο, ο Τσόρι, ο Μάριν, ο Ρομαό και ο Πάρντο και φυσικά ο πολύπειρος και σπουδαίος ποδοσφαιριστής μας, Σιόβας, και ο Ομάρ που επιστρέφει μετά από την περιπέτειά του και τον τραυματισμό. Στο αρχικό σχήμα ήταν και ο Μπουχαλάκης όπως και οι ταλαντούχοι Ρέτσος, Βιάνα. Κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Λεάλι.

Το 1-0 έγινε μόλις στο 5’ από τον Πάρντο ο οποίος ήταν «καυτός» αφού έκανε και το 2-0 στο 66’. Δύο λεπτά μετά, στο 68’ δηλαδή, ο Ομάρ διαμόρφωσε το τελικό σκορ που θέτει τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση. Στα θετικά της αναμέτρησης και η χρησιμοποίηση των Μανθάτη και Ανδρούτσου, άλλων δύο παιδιών από την Ακαδημία μας που παράγει «χρυσάφι». 

Το «φιλμ» του αγώνα:
5’ ΓΚΟΟΟΛ! Το 1-0 για τον Θρύλο με τον Πάρντο. Ο Κολομβιανός εξτρέμ της ομάδας μας σκοράρει μετά από ασίστ με το κεφάλι του Ομάρ κι ενώ είχε προηγηθεί έξοχη ανάπτυξη από τον Τσόρι.
20’ Καταπληκτική έμπνευση του Καρντόσο που βλέπει τον τερματοφύλακα του Πλατανιά εκτός εστίας και επιχειρεί με μακρινή λόμπα να τον «κρεμάσει». Η μπάλα όμως καταλήγει στην πάνω πλευρά των διχτύων, ελάχιστα πιο ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι.

42’ Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Καρντόσο. Ύστερα από λάθος γύρισμα παίκτη του Πλατανιά προς τα πίσω, ο επιθετικός της ομάδας μας δέχτηκε τη μπάλα και επιχείρησε να τη στείλει στο αριστερό παραθυράκι του Κοκκαλά. Εκείνη όμως δεν του έκανε το χατίρι και έφυγε λίγο άουτ.

54’ Δυνατό δεξί σουτ του Ομάρ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κοντράρει και καταλήγει κόρνερ.

55’ Από το κόρνερ ο Βιάνα πιάνει την σκαστή κεφαλιά από τη μικρή περιοχή για να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Κοκκαλάς.

66’ ΓΚΟΟΟΛ! Το 2-0 για τον Ολυμπιακό και πάλι με τον Πάρντο. Ο Κολομβιανός έκανε έξοχη κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Σιόβα.

68’ ΓΚΟΟΟΛ! Το 3-0 για τον Θρύλο με υπέροχο γκολ του Ομάρ. Ο διεθνής Νορβηγός της ομάδας μας έκανε ωραία επέλαση από δεξιά και με διαγώνιο συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία.

85’ Ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Τσόρι, η μπάλα περνάει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Σιόβας, Βιάνα, Ελαμπντελαουΐ, Ρέτσος, Ρομαό (77’ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης, Ντομίνγκεζ, Μάριν (65’ Μανθάτης), Πάρντο, Καρντόσο.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης, Κάργας, Μπανανά, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα (83’ Μουνάφο), Ντίνας (71’ Σκαρντουέλι), Γουνδουλάκης, Ηλιάδης (67’ Τσουράκης), Ντιλαβέρ.


ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 2016/17 – 2η φάση 1η αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 3 - 0 * 26/10/2016 * 19.30
ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. Καραϊσκάκης»
ΣΚΟΡΕΡ: 5’, 66’ Πάρντο, 68’ Ελαμπντελαουΐ / -
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αγγ. Ευαγγέλου (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Παν. Μεσσήνης (Αχαΐας), Ιωαν. Μπέτσογλου (Κορινθίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: - / 18’ Στανισάβλιεβιτς, 71’ Γιορέντε
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: - / -
ΔΟΚΑΡΙΑ: - / -
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :