Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ... ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ!

Αύριο η νέα Ευρωλίγκα κάνει πρεμιέρα, με πρώτο παιχνίδι αυτό ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ολυμπιακό.

Ο Ισχυρός άνδρας της Διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου, δημοσίευσε μια επιστολή καλωσορίζοντας τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

«Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, όταν και θα αρχίσουν επίσημα οι αγώνες της Ευρωλίγκας 2016-17, με το πρώτο παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός, μια νέα εποχή για το ευρωπαϊκό μπάσκετ θα ξεκινήσει. 

Τα όνειρα που είχαν για δεκαετίες οι ιδιοκτήτες, τα στελέχη, οι προπονητές, οι παίκτες και οι δημοσιογράφοι, θα γίνουν επιτέλους πραγματικότητα. Το πρώτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα έχει αρχίσει. Αυτός ήταν ο στόχος από το 2000, όταν οι σύλλογοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν τον δικό τους διαγωνισμό και να του δώσουν την ονομασία: Ευρωλίγκα. 

Για πρώτη φορά στην ιστορία, οι φίλαθλοι θα απολαύσουν κάθε μία από τις 16 καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες να ανταγωνίζονται κάθε εβδομάδα, από τον Οκτώβριο μέχρι τον Μάρτιο, χωρίς διακοπή, για να φτάσουν στα πλέι οφ, που θα οδηγήσουν τις τέσσερις καλύτερες ομάδες στο Final Four. 

Η υπεροχή και η ποιότητα είναι οι βασικοί πυλώνες της Λίγκας και του έργου μας. Η αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που αγαπούν το άθλημά μας είναι ο κύριος στόχος μας, όπως και η ευθύνη αυτού. 

Τα τελευταία 15 χρόνια, οι σύλλογοί μας έχουν πάρει τις απαραίτητες αποφάσεις, ώστε να μεγαλώσει το ευρωπαϊκό μπάσκετ και να προοδεύσει στο σημείο του επαναστατικού μοντέλου του ευρωπαϊκού αθλητισμού, μέσω της δημιουργίας μιας πραγματικής λίγκας. Χωρίς τη συμβολή των παικτών, των προπονητών και των διαιτητών, αυτό δεν θα ήταν δυνατό. 

Η αλλαγή στο μοντέλο του ανταγωνισμού δεν στέκεται μόνη της, αλλά έρχεται μαζί με την παρουσίαση της Ευρωλίγκας στα γήπεδα, στην τηλεόραση αλλά και σε ολόκληρο το ψηφιακό περιβάλλον, το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία για τους φιλάθλους μας σήμερα. Σε αυτή την προσπάθεια, έχοντας τη δέσμευση να είμαι ένας από τους εταίρους, είναι μια εγγύηση για την επιτυχία του έργου μας. 

Σε αυτή τη νέα εποχή του ευρωπαϊκού μπάσκετ, οι σύλλογοί μας θα είναι ικανοί να αναπτύξουν αθλητικά μοντέλα, βασισμένα σε σταθερά επιχειρηματικά πλάνα, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, διευκολύνοντας έτσι τη βιωσιμότητά τους, προσφέροντας στους συνεργάτες τους μεγαλύτερη έκθεση σε ευκαιρίες, ώστε να φτάσουν στο κοινό τους, αναπτύσσοντας μια συνεπή στρατηγική στις πωλήσεις εισιτηρίων και βελτιώνοντας τις συμφωνίες με τα γήπεδα, σύμφωνα με το προβλεπόμενο ημερολόγιο. Η αύξηση κατά 50% των εσόδων, θα βοηθήσει τόσο τη Λίγκα, όσο και του συλλόγους, να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες στους φιλάθλους τους. 

Οι οπαδοί ήταν και θα είναι πάντα στο επίκεντρο των αποφάσεών μας. Και γι' αυτούς έχουν δημιουργήσει οι σύλλογοι αυτή την ευρωπαϊκή λίγκα, την οποία θα απολαύσετε όλοι, αρχής γενομένης από τώρα και συνεχίζοντας στο μέλλον. 

Τζόρντι Μπερτομέου».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :