Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΓΙΟΥΛ ΜΕ ΤΗ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ


Ο Σέρχιο Γιουλ φιγουράρει πλέον στην κορυφή της λίστας των παικτών με τις περισσότερες ασίστ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, ξεπερνώντας... τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ!

Η αναμέτρηση της Βαλένθια με τη Ρεάλ για τη 2η αγωνιστική της Liga Endesa έχει ξεχωριστική σημασία για τον Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος ξεπέρασε τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ στην κορυφή των κορυφαίων πασέρ στην ιστορία των Μαδριλένων στο πρωτάθλημα!

Ο νυν γκαρντ των Σίξερς ήταν μέχρι πρότινος κορυφαίος στην κατηγορία των ασίστ με 1.155 τελικές πάσες ενώ ο Γιουλ έκλεισε το ημίχρονο με τη Βαλένθια (36-42) στο Pabellón Fuente de San Luís, μετρώντας 1.157!

Από τη στιγμή, μάλιστα, που η ρήτρα του Ισπανού γκαρντ ανέρχεται στα 12 εκατομμύρια, είναι δεδομένο ότι θα βελτιώσει κι άλλο τις επιδόσεις του. Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος του επιτεύγματος, στην τρίτη θέση της λίστας φιγουράρει ο Χοσέ Λουίς Γιορέντε, με 771, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :